Contactinformatie

Manuele Praktijk
Inez Eikenhout

De Gast 25
9801 AA Zuidhorn

06 - 23 10 67 59
Stuur e-mail
Vrijer bewegen! Mentaal en Fysiek
Aangesloten bij:

 

Stoelshiatsu

Stoelshiatsu is een effectieve drukpuntmassage van hoofd, rug, nek, schouders, armen en handen. De techniek is gebaseerd op de traditionele Japanse shiatsu. De speciaal voor dit doel ontwikkelde stoel ondersteunt alle ledematen zodat het lichaam kan ontspannen.
Deze massage behandelt de spieren die het meest te lijden hebben van werkstress of een verkeerde werkhouding. De behandeling is zeer effectief bij pijnklachten in nek, schouders en ellebogen.Stoelshiatsu verhoogt de concentratie, geeft energie, is stressverlagend, reduceert spanning en stijfheid in de spieren en stimuleert de bloedsomloop. Dit heeft een gebalanceerde en vitaliserende uitwerking op het lichaam.Stoelshiatsu op het werk

Tegenwoordig wordt stoelshiatsu veel toegepast in de werksituatie. Het is een laagdrempelige methode, onder andere omdat de cliënt de kleding aan kan houden.
Een behandeling duurt ruim 20 minuten en is niet alleen prettig en ontspannend op het moment zelf, maar heeft ook een preventieve werking. Het ziekteverzuim kan hierdoor verminderen.
NB: indien de organisatie de stoelmassage in het arboplan opneemt met als doel het verminderen van stress, burn-out of RSI, dan zijn de massagekosten aftrekbaar.

Hier vindt u meer informatie over mijn behandelingswijze of de volgende behandelmethode:

Shiatsu Ryoho

Dornmethode en Breuss

Segmentale massagetherapie

 
Behandeling op afspraak:
maandagochtend, maandagavond, woensdagochtend en woensdagavond.


Manuele Praktijk Inez Eikenhout | De Gast 25 | 9801 AA Zuidhorn | 06 - 23 10 67 59